„Двойна следа”

„Двойна следа”
Илия Троянов

Базирана на реални журналистически разследвaния, „Двойна следа” се опитва да открие истината сред блатото от лъжи. В тази книга ще разпознаете аферата „Епщайн“, изказвания на президента Доналд Тръмп и руския държавен глава Владимир Путин. Преплитайки по виртуозен начин фикция и истински документални сведения, Илия Троянов създава напрегнат и вълнуващ разказ, в който бъдещето на света зависи от съпротивата на всеки един от нас срещу безскрупулната власт.

След „Власт и съпротива” и „Светът е огромен и спасение дебне отвсякъде”, немскоезичният автор с български корени Илия Троянов дръзва да надникне зад фасадата на демокрацията, дипломацията и международната търговия. Романът му се появява през 2020 г. – в момент, в който светът е насочил изцяло вниманието си към президентските избори в Съединените американски щати – и веднага предизвиква сензация на световната литературна сцена.
Поднесена във формата на криминална история, „Двойна следа” е смазващо пътуване из лабиринтите на властта, в което на прицел попадат световни лидери, мафиоти и олигарси. Пътуване, в което всичко е истина или близко до истината.

Категории: ,

ЧЕТИ

ВИЖ

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „„Двойна следа”“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top