Червено злато

„Червено злато“
Людмила Филипова

Майсторският политически трилър на Людмила Филипова преплита реални факти, скрити опасности и неочаквани международни разкрития. Базирана на дългогодишно авторско разследване, проведено на територията на седем държави и няколко континента, в „Червено злато“ се разпознават образите на български и световни политици, процеси и лица от медиите.

„Червено злато“ подлага на изпитание смелостта ни да се сблъскаме челно с образи, които – банализирани от телевизионните новини – сега се изправят плътни, ярки и раняващи и най-притъпената съвест.“
Любен Дилов-син

Категории: ,

ЧЕТИ

Романът „Червено злато“ е вдъхновен и базиран на действителни факти и събития, които, преплетени с художествена интерпретация, ни сблъскват с различни човешки съдби, водещи до разтърсващи световни разкрития. Проститутката Корина, която е готова на всичко, за да изхрани сина си Бакари. Винсент Винегер – бивш служител на австрийската компания „Абловия“, замесена в международни скандали заради хилядите литри заразена кръв, които продава по света. Разследващият журналист Кирил, който е решен да изобличи тази конспирация. Шестима български медици и един палестински лекар, които попадат в арабски затвор по неизвестни причини и преживяват жестоки изпитания и мъчения. Заплетени в неочаквана световна конспирация и игра за международно влияние. И една любов, която, по-силна от всичко, преодолява смъртната опасност, страха и суровите арабски закони.
Книгата ни разкрива значими глобални тайни, конспирации и заговори. Незаконна търговия с кръв, която причинява смъртта на повече от 2 милиона души, разпространявайки ХИВ вируса и други болести чрез нелегални, но политически защитени канали.

ВИЖ

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Червено злато“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top